Snowy Sunday

Vilket vinterväder som dragit in över Queenstown nu på eftermiddagen; snö, blåst och nära minusgrader! Som tur är så hann jag och D träffas som planerat och gå en långpromenad runt Lake Hayes innan det började snöa. Sen avslutade vi med att äta lunch i Arrowtown på en nyöppnad resturang som heter Chop Shop. Jag beställde in en flundra med sallad och sen delade vi på en helt gudomligt god salted caramel cheesecake med mascarpone… Ja ni hör ju, hur kan det smaka nåt annat än himmelskt!

Det var så himla härligt att få åka iväg själv, utan barn och hänga med en vän i flera timmar utan att bli avbruten eller känna mej stressad – något som inte har hänt på evigheter. Riktig lyx. Det kommer jag att kunna leva på en hel vecka, minst!

2 reaktioner till “Snowy Sunday

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s