Bobs Cove Hike

Här kommer några bilder från vår hike igår eftermiddag. Vi körde ut till ett ställe som heter Bobs Cove, en lagom lång vandringsled som går längs sjön. Det är hur vackert som helst där ute, det enda minuset (ett stort sådant!) är alla sand flies som älskar kombinationen skog och vatten. Synd, annars hade vi gärna byggt ett hus där ute!

Men så länge man rör på sej brukar det gå bra, nån insect repellent hade vi inte med oss så att sitta ner på stranden var det tyvärr inte tal om. Vi hade med oss barnens cyklar som dom cyklade på så länge det var hyfsat slätt men när det började slutta uppför parkerade vi dom vid sidan av stigen. Vi mötte ett par och jag frågade hur långt det var till toppen varpå dom beskrev leden för oss och sa att det nog var alldeles för brant för barnen.

Men vi gav oss inte! Jag sa skämtsamt till barnen att dom får låtsas att dom är små mountain kids, och precis som bergsgetter kan ta sej fram överallt (med vår hjälp). Den idéen gillade särkilt L 🙂 Och visst kom vi upp till toppen! Hade inte varit att rekommendera om jag varit själv, men med C gick det hur bra som helst. Vi tog bara ett barn var på vägen ned och höll i deras händer. Det enda problemet var väl när A bestämde sej för att hon minsann inte behövde nån hjälp utan kunde gå själv… Se näst sista bilderna!

IMG_1707

IMG_1708

IMG_1710

IMG_1712

IMG_1719

IMG_0557

IMG_0559

IMG_1726

IMG_1723

4 reaktioner till “Bobs Cove Hike

    1. Vad gulligt att du tänkte på mej! Vet du vad, det var precis den artikeln jag läste för inte så länge sen och länkade till samma blogg. Varpå jag fick ett svar av Rita 🙂

  1. Vilka härliga utflykter ni gör! Vet du, jag kom på en sak som vore fantastiskt rolig; en läsar-boot-camp! Förstår att ni säkert har massor planerat under Sverige-vistelsen i sommar, men det skulle vara så himla kul om du hade tid och möjlighet att köra ett tillfälle i t.ex. Enköping 🙂
    Kram!

    1. Wow det vore ju jätteroligt! Men frågan är om jag har tillräckligt många läsare i Enköpings-trakten?? Tål iaf att tänkas på…. Tack för en bra idé 🙂 Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s