Kajsa Kavat

Den här tjejen alltså….

   
Här ropar hon ”cheeeese!” när jag tar fram mobilen för att ta ett naturligt ”spare in the moment” kort. Ha ha jag älskar hennes härliga personlighet.

Vi tog en snabb fika tillsammans imorse efter att jag lämnat L och innan mitt Mama Boot Camp. Jag beställde en cappuccino, A fick en fluffy och så delade vi på en savoury muffin som var en riktig grönsaksbomb med spenat, morot och tomat. Otippat men väldigt gott! 

Sen har dagen rullat på i full fart som vanligt. Gym, hämtning av L, skjuts till trampolinskolan, mathandling, städning, tvätt mm… Nu är barnen nybadade, jag har äntligen hunnit duscha och det är dags för nattning. 

C har några vänner som sovit kvar här igår och idag. Igår var det jag som fick underhålla dem hela eftermiddagen och servera middag medan C jobbade ute i Jacks Point. Dom är en trio trevliga gubbar som tur är men ikväll lämnar jag över till C. Dom ska åka in till stan och käka middag och ta några öl. Något jag inte är ett dugg ledsen över, bara skönt att få soffan och tvn för mej själv 😊

Imorgon är det min tur att få lite vän-tid. Ska träffa D och antingen käka en god lunch nånstans eller så blir det bio på kvällen. Det ser jag fram emot!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s