Världens bästa mamma

Jag hade ett långt samtal med min underbara mamma ikväll, i över en timme fick vi prata (nästan) helt ostört på Skype! Såna stunder är guld värt för mej. Efter ett samtal känner jag mej påfylld med energi för en hel vecka! Sen brukar det börja sina och utan att jag förstår varför så kan en ledsenhet komma över mej, eller så är jag bara sur och irriterad utan anledning. Eller vad jag tror är utan anledning… Då är det dags att ringa hem! Tack älskade mamma för vårt fina samtal ❤️

Mina barn har fått den finaste mormodern dom kunnat önskat sej; här är några bilder från förra sommaren:

2 reaktioner till “Världens bästa mamma

  1. Vilken härlig bild på moster ! Vi har underbara mammor o så lilla mormor förstås. Kramar kusin L

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s