Finally!

Jag har inte kunnat bloggat alls idag och det känns fortfarande inte som jag kan få ner några tankar i skrift. MEN. En sak kan jag berätta…. Och det är att Vanda Place sålde idag efter många vändor fram och tillbaka. Vi fick mer än vi vågat hoppats på av dessa köpare men snäppet under det vi siktat in oss på att sälja för. För att slippa en repris på det här huset så bestämde vi ändå oss för att släppa Vanda Place, ibland är det inte värt att vänta.

Vi har gått igenom så otroligt många scenarior om och om igen den senaste veckan. Vilka alternativ vi har och vad som är bäst att göra, vi har bestämt oss både en och tre gånger och sen ångrat oss igen. Utmattande minst sagt. Därför känns det skönt att det äntligen är över.

Nu är båda husen sålda, vi har bestämt oss för att inte buda på huset i Jacks Point utan istället bygga på vår tomt därute som planerat. Tomten är inte ett drömläge men väldigt familje-vänlig och det duger bra just nu 🙂 Vi får stanna i det här huset tom den 16:e November och sen säkert hyra det ytterligare några veckor om vi behöver. Så allt borde lösa sej på bästa sätt!

Nu ska vi lägga på ett jäkla kol och försöka få så mycket gjort som möjligt i Jacks Point innan vi åker till Sverige, gräva ut och lägga klart husgrunden så att det bara är att börja bygga direkt när vi kommer tillbaka! Its all GO again. Känns bra att ha en plan igen…

4 reaktioner till “Finally!

  1. Jätte kul att det är sålt. Nu önskar jag er lycka till med det ni har framför er. Kram.💜 till er alla. / Rose-Marie

  2. Grattis!! 🙂 och försök se det positivt, ni sparar kanske pengar på att inte behålla det och vänta på ett högre bud och det faktum att ni nu kommer kunna slappna av mentalt och fokusera framåt är ju också en viktig faktor. Hoppas husbygget går enligt tidsplanen nu!

    PS. Häromdagen när jag läste ditt inlägg om barnens svenska tänkte jag att va skönt ändå att min dotter inte nått det stadiet ännu att hon inte vill prata svenska. På vägen hem från förskolan en timme senare är det första hon säger att hon inte vill prata svenska… 3 år och 3 mån är hon.. Grrr… Men det är väl bara att fortsätta att kämpa som du säger. Tur vi ska till Sverige en månad i sommar med kusiner hon bara kan prata svenska med!

    1. Hej C! Ja du har helt rätt, nu har vi landat i beslutet om att acceptera budet och vi känner oss både lättade och förväntansfulla inför vårt nya husbygge! Och re viljan att prata svenska, det kan verkligen svänga snabbt! L har plötsligt börjat tycka att det är riktigt roligt att säga svenska ord (med kiwi brytning) så misströsta inte. Och en Sverige-vistelse med massa svenska från andra än mamma kommer säkert hjälpa till det med 🙂 Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s