Gravid igen?

Jag undrar om jag får chans att bli det igen? Jag skulle faktiskt väldigt gärna få ett tredje barn. Inte just nu dock, jag tycker fortfarande att A är för liten även om L var i samma ålder när jag väntade A. Så egentligen ingen skillnad alltså men som vårt liv ser ut just nu och med våra planer för det närmsta året så skulle en graviditet inte vara ultimat. Men nån gång nästa år kanske… 🙂

Här är några bilder från tidigt 2013 när jag väntade A. Bara några veckor senare skulle vi åka till Sverige och jag var så förväntansfull! 2013 var verkligen ett minnesvärt år, vi fick A, vi gifte oss och jag fyllde 30 – allt hopklämt på mindre än 4 månader! Inte något jag skulle råda andra att göra, vara gravid och planera ett bröllop och sen gifta sej med en 2,5 månads bebis men det gick 🙂 Får jag bli gravid igen så kommer jag ju iaf varken ha bröllop eller 30-årsfest att planera ha ha. (Hade iof aldrig nån stor fest när jag fyllde 30, bröllopet två veckor tidigare räckte alldeles utmärkt…).

blogg9

blogg42

blogg61

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s